Pranje nameštaja

Pri pranju nameštaja nudimo visok kvalitet usluge. 

U našem radu koristimo najsavremenije i profesionalne mašine i sredstva za dubinsko pranje nameštaja.

Ona, pored efikasne dezinfekcije uklanja i grinje, bakterije i fleke, ostavlja prijatan miris koji dugo traje.

Većinu fleka ćemo bez problema oprati, ali na žalost ne možemo garantovati uklanjanje apsolutno svih fleka. I pored našeg ogromnog iskustva postoje fleke koje se jednostavno ne mogu ukloniti.

Postupak pranja nameštaja traje oko sat vremena, sušenje traje par sati nakon toga.k

Pranje tepiha

Dubinsko pranje tepiha je naša prioritetna delatnost. Naš servis se bavi kompletnom uslugom dubinskog pranja:

  • Tepiha
  • Etisona
  • Staza 
  • Sedalica
  • Krpara

Pored našeg ličnog preuzimanja tepihe vraćamo oprane, suve, čiste i mirišljave u ekspresnom roku.

Pored mašinskog pranja i centrifugiranja tepisi se suše u specijalnoj komori koja je opremljena sistemom za sušenje toplim vazduhom. Tepisi su potpuno suvi za nekoliko sati. Takođe možemo reći da naše usluge vršimo i na minusu, u zimskim uslovima. I spremni smo našim klijentima uvek da izađemo u susret. Naše preuzimanje i dostava tepiha je gratis.

Unutrašnjost vozila

Mnogi vlasnici automobila imaju naviku da održavaju svoje vozilo urednim samo spolja jer je to ono što drugi vide. Međutim enterijer vozila, odnosno čistoća unutrašnjosti je možda važnija od spoljne.

Danas postoji veliki broj automatskih autoperionica koje omogućavaju da se za malo novca automobil kompletno očisti i spolja i iznutra, pa se vozačima može učiniti da im nije potreban dodatni trud kada je u pitanju pranje unutrašnjosti automobila. Ipak, to je daleko od istine.

Kod nas možete dobiti temeljno usisavanje, dubinsko pranje profesionalnim aparatima, hemijom i vraćanje izgleda vašeg enterijera u fabričko stanje.

Auto perionica

Što se auto perionice tiče pranje vršimo bezkontaktno, radimo u prijatnom ambijentu, radimo na zakazivanje.

Za velike firme i redovne klijente dajemo pogodnosti, za naše privatnike i ljude koji su prezauzeti mogućnost ličnog preuzimanja i vraćanja vozila na adresu u zakazanom terminu.